Bingöl'de otomobil ata çarptı: At ile bir kişi öldü: beş kişi yaralandı

Bingöl'de otomobil ata çarptı: At ile bir kişi öldü: beş kişi yaralandı

Bingöl-Sancak kara yolunda yola aniden çıkan başıboş ata çarpan otomobilin sürücüsü ile at hayatını kaybetti, araçtaki beş kişi yaralandı.

Feci kaza Bingöl-Sancak kara yolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Metin Koçin idaresindeki 12 AL 043 plakalı otomobil, yola aniden çıkan başıboş ata çarptı.

9193325.jpg

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

9193326.jpg

SÜRÜCÜ VE AT ÖLDÜ, BEŞ YARALI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde sürücü Metin Koçin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilde yaralanan beş kişi ise ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Koçin'İn cansız bedeni ise morga götürüldü.

9193328.jpg

İncelemelerde otomobilin çarptığı atın da öldüğü belirlendi. Hastaneye kaldırılan yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

9193329.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN