Bir annenin acı bekleyişi: Her kapı çaldığında o geldi zannediyorum

Bir annenin acı bekleyişi: Her kapı çaldığında o geldi zannediyorum

6 Şubat depremlerinde yıkılan Hatay’da yaşayan Sema Güleç, depremden bu yana sesine hasret kaldığı oğlundan gelecek haberi bekliyor. "Her kapı ve telefon çaldığında o geldi zannediyorum. Eğer vefat ettiyse de cenazesini istiyorum" diyen acılı anne oğlunu görenlerden yardım istedi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta (2023) meydana gelen depremlerde Hatay'da 25 bine yakın insan vefat etmiş, şehir yerle bir olmuştu. Depremin ardından 11 ay geçmesine rağmen hala yakınlarından haber alamayanlar var.

uuuu.jpg

'HER KAPI ÇALDIĞINDA O GELDİ ZANNEDİYORUM'

Güleç depreme Antakya'da Numune Mahallesi Güleryüz Apartmanı'nda yakalanan 25 yaşındaki mimarlık öğrencisi oğlu Mustafa Batuhan'dan, aylardır haber alamıyor.

Acılı anne Güleç, “Eğer vefat ettiyse de cenazesini istiyorum. Her kapı ve telefon çaldığında o geldi zannediyorum.” dedi.

ggggg.jpg

'BİZE ULAŞIN...'

Evladını hastaneye götürenlere seslenen anne Güleç, “Denildiğine göre battaniyeye konulmuş, 'ne kadar yakışıklı bir çocuk dedim içimden' diyor kadın. Ambulans doluyum diye almamış ve onun üzerine arkadan gelen beyaz bir arabayı durdurup ona koymuşlar. Ben o arabaya seslenmek istiyorum. Numune Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi, Güleryüz Apartmanı'nın önünden aldığınız hatırlıyorsanız bize ulaşın” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN