Bunu alan satarken zarar etmiyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu, kuyumcular sipariş yetiştiremiyor

Bunu alan satarken zarar etmiyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu, kuyumcular sipariş yetiştiremiyor

Bunu alan satarken zarar etmiyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu! Kuyumcular sipariş dahi yetiştiremiyor! İşte yatırımcıların yeni gözdesi...

Altın fiyatlarının sürekli yükselmesiyle birlikte, gram fiyatı 2.400 TL seviyelerinin üzerine çıktı ve bir adet burgu bileziğin fiyatı 74 bin TL'yi aştı. Bu yükselişle birlikte bilezik modasında da değişim yaşandı. Geleneksel gösterişli bileziklerin yerini ise ajda bilezikler aldı.

AJDA BİLEZİKLER DEĞERİNİ KAYBINA NEDEN OLMUYOR

Altın bilezikte gelenek bozuldu! İşte satarken zarar ettirmeyen model

Ajda bilezikler, satış sırasında değer kaybına neden olmuyor ve istenilen gramda yapılabiliyor. İnce ve zarif yapılarıyla dikkat çeken bu bilezikler, kullanıcılara zarafet ve şıklık sunarken minimalist tasarımlarıyla da öne çıkıyor. Her türlü kıyafetle uyum sağlayabilme özelliğiyle tercih sebebi olan ajda bilezikler, geleneksel takı tasarımlarından farklı bir tarz sunuyor.

GÜNDE 150 ADET SİPARİŞ ALINIYOR

Düğünü olanlar kuyumcularda kuyruk oldu! Altın bilezikte gelenek bozuldu - 1. Resim

Sivas'ta kuyumculuk yapan Nurullah Koçak Börekçi, ajda model bileziklerin alt sınırının 10 gramla başladığını ve isteğe göre her gramda yapılabilen bir ürün olduğunu belirtti. Bu bileziklerde işçilik farkı alınmadığı için talebin oldukça yoğun olduğunu ifade eden Koçak Börekçi, günlük yaklaşık 150 adet sipariş aldıklarını ve bu modellerin halkın gözdesi haline geldiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN