Darbe üssünü bombalayan pilotlar da FETÖ'cü çıktı!

Darbe üssünü bombalayan pilotlar da FETÖ'cü çıktı!

Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, darbecilerin üs kurduğu Akıncılar'a sabah saat 4 buçukta müdahale eden 5 pilotun daha sonra FETÖ üyeliğinden tutuklandığını iddia etti.

HABER MERKEZİ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimine ilişkin son derece çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. CNNTürk'ün 15 Temmuz özel yayınına katılan Eski Hava Kuvvetleri Savcısı Emekli Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, darbecilerin üs olarak kullandığı Ankara'daki Akıncılar Hava Üssü'ne neden geç müdahale edildiğini açıkladı.

Üçok, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'a Akıncılar Üssü'ne neden geç müdahale edildiğini sorduğunu belirterek şunları söyledi:" Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ünal, 15 Temmuz gecesi Akıncılar'a neden geç müdahale edildiği hakkında, o esnada güvenecek pilot bulamadıklarını söyledi. Ancak sadece 5 pilot bulabildiklerini ve sabah saat 4 buçukta müdahale edebildiklerini anlattı" dedi. Üçok ayrıca, edindiği çarpıcı bir iddiayı da dile getirerek, "Darbe üssünü bombalayan bu 5 pilot da daha sonra FETÖ üyeliğinden tutuklanıyor" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN