Dubai 24 ayar altından para bastı! Zenginliğin de böylesi... Bir tanesi 0.1 gram ağırlığında

Dubai 24 ayar altından para bastı! Zenginliğin de böylesi... Bir tanesi 0.1 gram ağırlığında

Zenginlikler şehri Dubai yeni zenginlikleri ile adından söz ettiriyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde bir şirket zenginliğini gözler önüne serdi. Her biri 0.1 gram ağırlığında 24 ayar altından oluşuyor görenler yok artık diyor. İşte Dubai'nin yeni paraları…

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai kentinde her biri 0.1 gram ağırlığında olan 24 ayar altın banknotlar satışa çıkarıldı. Zenginlikleri ile her fırsatta adından söz ettiren ülke bu kez de altından ürettiği paraları ile dikkat çekiyor. İşte Dubai'nin yeni paraları…

ÜLKEDEN ZENGİNLİK KALKIYOR

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai kentinde 0.1 gram ağırlığında 24 ayar altın banknotlarından oluşan paralar basıldı. Resmi para birimi olmayan banknotların üzerinde Dubai manzarası yer alırken ağırlıklarının 0.1 gram olduğu da aktarıldı.

24 ayar altından yapılan banknotlar şirket tarafından müşterileri sunulurken dünyada bu paraları konuşuyor. Paraların hatıra amacıyla satışa sunulduğu belirtilirken banknotların resmi bir geçerliliği olmadığı aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN