Emekli maaş hesabı yaparken o iddia ortalığı karıştırdı! Vakıflar Genel Müdürü’nün 746 bin liralık maaşı şok etti

Emekli maaş hesabı yaparken o iddia ortalığı karıştırdı! Vakıflar Genel Müdürü’nün 746 bin liralık maaşı şok etti

Emekli maaş hesabı yaparken o iddia ortalığı karıştırdı! Vakıflar Genel Müdürü'nün maaşının 746 bin lira olması şok etkisi yarattı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'ın açıklamalarına göre, Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu'nun çift alan bürokratlar arasında olduğu ortaya çıktı. Yavuzyılmaz, Aksu'nun normal maaşının yanı sıra KuveytTürk Yönetim Kurulu üyeliğinden toplam 746 bin 461 TL aldığını belirtti.

Bu durum, daha önce de Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın aylık gelirinin 801 bin 361 TL olduğunun açıklanmasının ardından ortaya çıktı. Alpaslan'ın da KuveytTürk Yönetim Kurulu üyeliğinden çift maaş aldığının tespit edilmesi, çift alan bürokratlar konusunda kamuoyunda tartışmalara neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN