Erişilebilir Mutfak Deneyimi için Önemli Adım: Bizim Yağ ve SuperFresh'ten Yenilikçi İş Birliği

Erişilebilir Mutfak Deneyimi için Önemli Adım: Bizim Yağ ve SuperFresh'ten Yenilikçi İş Birliği

Türkiye'nin öncü taze dondurulmuş gıda ve yağ markaları Bizim Yağ ve SuperFresh, görme engelli bireylerin mutfak deneyimlerini kolaylaştırmak amacıyla BlindLook ile güçlerini birleştirdi. Kerevitaş çatısı altında faaliyet gösteren bu iki marka, yapay zeka destekli çözümlerle tarif ve pişirme yöntemlerini erişilebilir kıldı.

Bizim Yağ ve SuperFresh, görme engelli bireylerin mutfak deneyimlerini kolaylaştırmak amacıyla BlindLook ile güçlerini birleştirdi.

HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR MUTFAKLAR

Detay: Bizim Yağ ve SuperFresh, YouTube'daki "Hamur Bizim İşimiz" kanalının popüler tariflerini ve SuperFresh ürünlerinin kullanım detaylarını, görme engellilere özel geliştirilen BlindLook uygulaması aracılığıyla sunuyor. Bu iş birliği, yemek pişirme süreçlerinin görme engelli bireyler tarafından daha rahat takip edilmesini sağlamayı hedefliyor.

İNOVASYON VE KAPSAYICILIK ÖNCÜLÜĞÜ

Detay: Gülizar Öcal, Kerevitaş'ın CMO'su olarak, tüm tüketicilere ulaşmayı amaçladıklarını belirtti. Öcal, "Markalarımız, mutfaklara lezzet ve pratiklik katarken, bu yenilikçi iş birliğiyle de görme engelli tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz" dedi. BlindLook iş birliğiyle, Bizim Yağ ve SuperFresh, kendi alanlarında "EyeBrand" ünvanını kazanan ilk markalar oldular.

EŞİT VE ÖZGÜR BİR DÜNYA İÇİN ADIMLAR

Detay: BlindLook'un kurucu ortağı Sadriye Görece, erişilebilirlik ve kapsayıcılığın hayatın her alanında öncelikli olması gerektiğini vurguladı. Görece, "Kerevitaş'ın lider markalarının, erişilebilirlik anlayışımıza destek vermesi, bizim için büyük mutluluk. Ürün ve hizmetlerini daha kapsayıcı hale getiren Bizim Yağ ve SuperFresh, diğer kurumlara da örnek olmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN