Gelen zamlar bunu da yaptırdı: Boş baklava ve dilim karpuzdan sonra bunu da mı görecektik!

Gelen zamlar bunu da yaptırdı: Boş baklava ve dilim karpuzdan sonra bunu da mı görecektik!

Gıda fiyatları her geçen gün artarak alım gücünü düşürürken, market ve pazarda da yeni satış yöntemleri ortaya çıkmaya başladı. Boş baklava ve dilim karpuzdan sonra şimdi de o üründe tek kullanımlık paketler market raflarında yerini aldı. İşte, zamlardan sonra gelinen son nokta…

Gıda fiyatlarındaki artışın sonu gelmiyor. Hayat her geçen gün daha fazla pahalılaşırken, maliyetler ve alım gücündeki düşüşten dolayı market ve pazarcılar da yeni satış yöntemleri üretmeye başladı.

Son zamanlarda boş baklava, sucuk ve peynirsiz tost, dilim karpuz gibi satış teknikleri ortaya çıkarken şimdi de zamlardan en çok etkilenen zeytinyağında ‘tek kullanımlık’ satış başladı.

TEK KULLANIMLIK ZEYTİNYAĞI RAFLARDA YERİNİ ALDI

T24’ün aktardığı habere göre, artan fiyatlara karşı yeni bir yöntem geliştiren bir yağ firması ‘tek kullanımlık’ 10 mililitrelik zeytinyağlarını piyasaya sürdü. Ürün internette 69.95 TL’ye satılırken, marketteki fiyatı ise 89.95 TL oldu.

tek-kullanimlik-zeytinyagi.jpg

BOŞ BAKLAVA SATIŞI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Daha önceden ise satışlarını artırmak isteyen bir tatlıcı, ceviz ve fıstıktaki fiyat artışına karşı boş baklava çözümü bulmuştu. Tatlıcı bu kapsamda boş baklava yaparak kilosunu 19.90 TL’den satışa sunmuştu.

tek-kullanimlik-zeytinyagi-2.jpg

DİLİM KARPUZ DÖNEMİ

Zamlardan nasibini alan bir diğer ürün ise karpuz oldu. Fiyatı artan karpuz son zamanlarda Pazar ve marketlerde dilim şeklinde taneyle satılıyor.

tek-kullanimlik-zeytinyagi-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN