Görüntüler sosyal medyada tepki topladı: 12 yaşındaki kızına TIR kullandıran babaya ceza

Görüntüler sosyal medyada tepki topladı: 12 yaşındaki kızına TIR kullandıran babaya ceza

İzmir'de 12 yaşındaki kızına TIR çekicisi kullandırıp o anları sosyal medyada paylaşan baba büyük tepki topladı. Baba E.B. hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

İzmir-Aydın Otoyolu'nda bir baba 23 Mart Cumartesi günü saat 10.00 sıralarında TIR çekicisinin direksiyonuna 12 yaşındaki kızını geçirdi. Direksiyonda bir süre seyir halinde olan çocuğun görüntüsünü kaydederek sosyal medyada paylaşan babaya tepki yağdı.

Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Otoyol Büro Amirliği ekipleri, görüntüler üzerine inceleme başlattı. Ekipler kız çocuğunun isminin Y.B., babasının isminin ise E.B. olduğunu belirledi. TIR plakasına ve E.B.'ye "ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak" maddesinden idari para cezası kesildi.

Çamdibi Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edilen E.B. hakkında ayrıca, 'Trafik güvenliğini tehlikeye atma' suçundan adli işlem başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN