İmamoğlu'nu ziyaret eden Özel'den 2028 mesajı: Hedef Atatürk'ün partisini iktidara taşımak

CHP Lideri Özel, İBB Başkanı İmamoğlu'nu belediyenin Bakırköy binasında ziyaret etti. Bir önceki dönemi 'CHP'li belediyelerin markalaştığı yıllar' olarak değerlendiren Özel, "Bu adil ve kamucu anlayışın 'Artık Türkiye'yi de yönetirler' diyerek Atatürk'ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var. Sizin ve ekibinizin, 90 bin kişilik İBB ailesinin de aynı görev bilincinde olduğunu görüyoruz." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Ortak basın toplantısında konuşan İmamoğlu, gündemlerinin oldukça yoğun olduğunu ifade etti. "Son yerel seçimden sonra milletin bize yüklediği sorumlulukların da farkındayız" diyen İmamoğlu, "Önümüzdeki 5 yılın, önceki dönemin de çıtasını yukarı taşıyan bir dönem olmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.

"GERİDE KALAN 5 YIL MARKA HALİNE GELDİ"

İmamoğlu'nun 31 Mart'taki yerel seçimlerde başarısını kutlayan ve başarılar dileyen Özgür Özel ise bir önceki dönemden farklı olarak belediye meclis çoğunluğunu CHP'nin kazandığını da hatırlattı. CHP'nin bütün Türkiye'ye yayılan başarısında İmamoğlu'nun İstanbul'daki belediyecilik anlayışının da etkili olduğunu vurgulayan Özgür Özel, bunun bir marka haline geldiğini söyledi.

"HEDEF, ATATÜRK'ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMAK"

Gelecek dönemde, "Ekrem İmamoğlu öncülüğünde başlayan vizyoner hizmetlerin, CHP'nin bütün belediyelerine yayıldığını ve eş güdüm halinde yürütüldüğünü" göreceğini belirten Özel, "31 Mart seçimlerinden önce CHP'nin israftan kaçan, hizmete yönelen, herkesi kucaklayan belediyeciliğinin İstanbul'da bir dönem daha tescillenmesi gerekiyordu. 'Artık buraları böyle yönetenler, Türkiye'yi de çok iyi yönetirler' diyerek yapılacak ilk genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var. Bu anlamda herkes bize bu gözle bakıyor." diye konuştu.

ÖZEL'DEN İMAMOĞLU'NA MESİR MACUNU HEDİYESİ

Ziyareti için Özel'e teşekkür eden İmamoğlu, son yerel seçimden sonra milletin kendilerine yüklemiş olduğu sorumlulukları da derinden hissettiklerini ve buna layık olma konusunda da büyük organizasyon çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Konuşmalarının ardından Özel, İmamoğlu'na Manisa'ya özgü mesir macunu, İmamoğlu da Özel'e tablo verdi.

Hediyesiyle ilgili bir gazetecinin sorusuna yanıt veren Özel, "Sayın Cumhurbaşkanı'na iyi niyetle götürdüğümüz ve çalışmalarında başarılı olsun, sorunları çözsün, güç versin diye verdiğimiz macunumuzu Ekrem Başkan'dan esirgeyecek halimiz yok. Hastalıklardan uzak tutsun, güç versin, kuvvet versin diye de Ekrem Başkanımıza da getirdik." dedi.

Özel, ziyarette İBB anı defterini de imzaladı.

Ziyarette, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN