İstanbul-Sivas aktarmasız YHT ekspresi başlıyor! Tarih belli oldu

İstanbul-Sivas aktarmasız YHT ekspresi başlıyor! Tarih belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında 4 Mayıs'tan itibaren başlayacak olan aktarmasız yüksek hızlı tren seferlerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Sivas- İstanbul arası seyahatin 7 saate düşeceğini belirten Uraloğlu, seferlerin 4 Mayıs'tan itibaren başlayacağını belirtti.

Sivas ve Ankara'dan YHT ile seyahat eden yolculardan gelen yoğun talepler doğrultusunda Sivas- İstanbul aktarmasız ekspres seferlerinin de başlayacağını söyleyen Uraloğlu, seferlerin 4 Mayıs'ta başlayacağını açıkladı.

jjjjjj.jpg

Ankara- Sivas Hızlı Demiryolu Hattı'nın hizmete girmesiyle Ankara- Sivas arasındaki mesafenin kısalması ve seyahat süresinin 2 saate düşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Uraloğlu, hattın 1 yılda 971 bin kişi tarafından kullanıldığını belirtti.

Bakan Uraloğlu, İstanbul-Sivas seferinin 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferinin ise 7 saat 8 dakika süreceğini belirterek, “Ekspres Yüksek Hızlı Trenler, Sivas-İstanbul arasında Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik’ te duracak. İlerleyen günlerde yolcu taleplerini dinleyeceğiz, gerekli değerlendirmeleri yaparak işletme planı değişiklikleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN