İstanbul'da Boğaz köprüsü çöktü...Herkesi korkutan görüntüler: Yapay zeka olası İstanbul depremini resmetti

Beklenen büyük Marmara depreminin korkunç görüntüleri gözler önüne serildi! İstanbul'da Boğaz köprüsü çöktü... Herkesi görmekten korktuğu görüntüler... Yapay zeka olası İstanbul depremini resmetti. "Olası büyük İstanbul depreminin ardından İstanbul nasıl görünecek?" sorusu soruldu ve ortaya bu görüntüler çıktı...

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Bursa-Mudanya merkezli depremlerin ardından büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. Olası bir depremde ortaya çıkacak yıkım merak konusu olmaya devam ederken, yapay zekaya "Büyük İstanbul depreminde İstanbul nasıl görünecek?" sorusu sorudu ve ortaya bu video çıktı.

Denizi'nde beklenen 7 ila 7,5 büyüklüğündeki bir depremde, İstanbul'daki yüksek riskli konut sayısının yaklaşık olarak 1,3 milyonu bulduğu belirtiliyor. Yıkılan Boğaz köprüsü, Galata Kulesi, Kız Kulesi, Ayasofya ve İstanbul'un kalan yerlerinin yıkıcı bir depremin ardından nasıl görüleceğini gözler önüne seren video halk arasında büyük endişe yarattı.


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir