İstanbul'da "Cin Hastanesi" süresiz olarak kapatıldı | Son dakika haberleri

İstanbul'da "Cin Hastanesi" süresiz olarak kapatıldı | Son dakika haberleri

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü bazı basın yayın organlarındaki haberlerde, "Cin Hastanesi" veya "Manevi Şifa Merkezi" olarak çalıştırıldığı iddia edilen merkezi süresiz olarak kapattı.

Bazı basın yayın organlarındaki haberlerde, "Cin Hastanesi" veya "Manevi Şifa Merkezi" olarak çalıştırıldığı iddia edilen merkez, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı inceleme kapsamında süresiz kapatıldı.

AA muhabirinin, İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen inceleme kapsamında, Küçükçekmece İlçe Sağlık Müdürlüğü, polis ve zabıta ekipleri, İkitelli'de bulunan söz konusu merkeze gitti.

MÜHÜRLENDİ

Ekipler, ruhsatsız ve yetkisiz olduğu tespit edilen merkezi mühürleyerek, süresiz olarak kapattı.

Bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine Sağlık Bakanlığından, "Cin Hastanesi" veya "Manevi Şifa Merkezi" olarak herhangi bir kuruluşa hiçbir yetki veya ruhsat verilmediği belirtilerek, iddialarla ilgili inceleme başlatıldığı bildirilmişti.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN