İstanbullulara önemli uyarı! Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı için bu yollar kapatılacak

İstanbullulara önemli uyarı! Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı için bu yollar kapatılacak

Son dakika İstanbul haberi.... Fenerbahçe-Medipol Başakşehir futbol karşılaşması nedeniyle saat 16.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Kadıköy’de bugün oynanacak Fenerbahçe-Medipol Başakşehir futbol karşılaşması nedeniyle saat 16.00'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:
“22.01.2017 günü saat 19.00'da İlimiz Kadıköy ilçesinde oynanacak olan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig Futbol Müsabakası ile ilgili saat 16.00'dan itibaren trafiğe kapatılacaktır.

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

• D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsünden geliş Üsküdar-Harem ayrımından itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'ne kadar gelen Güney bağlantı yolu araç trafiğine kapatılacaktır.
• Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi Kavşağından Bağdat Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacaktır.
• Bağdat Caddesi (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacaktır.”

DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN