Kalacak yeri yok diye evine aldı, imdat çığlıklarına mahalleli koştu

Kalacak yeri yok diye evine aldı, imdat çığlıklarına mahalleli koştu

Beyoğlu'nda bir kadın kalacak yeri yok diye, tanımadığı A.I.'ya bir ay boyunca evinin kapılarını açtı. A.I.'yı daha sonra evden çıkaran genç kadın, A.I.'nın arkadaşı ile kapısına dayanması sonucu hayatının şokunu yaşadı. Mahalleli genç kadının çığlıklarına koşarak A.I. ve arkadaşını önce dövdü sonra da polise teslim etti.

'Pes artık' dedirten olay perşembe günü Beyoğlu Kocatepe Mahallesi'nde öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre Burcu Varol, A.I.'yı kalacak yeri yok diye evine aldı. Yaklaşık bir ay evinin kapılarını A.I.'ya açan Burcu Varol, eşyalarının kaybolduğunu fark edince A.I.'yı evden çıkardı.  

A.I. birkaç gün sonra yanında getirdiği bir kişi ile Varol'un kapısına dayandı. Kapıyı tekmeleyip zorlayan A.I. daireye girmeye çalıştı. 

ÖNCE DÖVDÜLER, SONRA POLİSE TESLİM ETTİLER

Mahalleli cama çıkan Burcu Varol'un "İmdat" çığlıklarına koştu. Bu sırada evin camını da kıran A.I. ve yanındaki kişi mahalleli tarafından sokakta dövüldü. İhbar üzerine polis A.I. ile yanındaki kişiyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. 

KAPIYI TEKMELEYİP EVİME GİRMEYE ÇALIŞTI

Burcu Varol, "Ruh hastası, manyak bir arkadaş geldi benim evime girmeye çalıştı. Kapımı tekmeleyip durdu. Mahalleliye seslendim, gelip buradan aldılar sonra camımı kırdı. Daha önce kalacak yeri yok diye ben ona kapımı açmıştım ama hırsızlık yapınca evden çıkardım ve bir daha eve almadım" diye konuştu. Şikayetçi olacağını söyleyen Varol polis aracına binerek polis merkezine gitti.

İSTANBUL/DHA 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN