Kaza yaptıktan sonraki sözleri hem şaşırttı, hem güldürdü! İlginç anlar kamerada

Park halindeki motosiklete çarpan aracın sürücüsünün araçtan indikten sonraki halleri polisleri de şaşkına çevirdi. İşte o anlar...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki Engin Ö.'nün kullandığı hafif ticari araç, Çetin Emeç kavşağında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma çıtı ardından evin önündeki motosiklete çarptı.

Kimsenin burnunun bile kanamadığı kazanın ardından hafif ticari araçtan çıkarılan araç sürücüsünün soruları ve şaşkınlığı kısa süreliğine de olsa hafıza kaybı yaşadığını gözler önüne serdi.

kaza-yapan-adam-hafizasini-kaybetti-5.jpg

KAZA YAPINCA HAFIZASINI KAYBETTİ

Araçtan indiğinde ilk sözleri "Burası neresi" olan Engin Ö., şunları söyledi:

"Ben nerede yaşıyorum unuttum. Ben niye böyleyim. Burası Manavgat mı? Eşim kim, ailem kim onları unuttum. Bu yol nereye çıkıyor? Sanki uyuşturucu, alkol almış gibiyim. Benim eşim kim, aramam lazım. Ben çok kötüyüm."

Ablasını hatırlayan Engin Ö., ablasını telefonla ararken, nerede olduğunu tarif edemeyince yol tarifini trafik polisleri yaptı.

Sinirsel rahatsızlığının olduğunu söyleyen araç sürücüsü, trafik görevlileri tarafından dinlenmesi için banka oturtulurken, ailesinin gelmesinin ardından olay yerinden ayrıldı.

kaza-yapan-adam-hafizasini-kaybetti-3.jpg

kaza-yapan-adam-hafizasini-kaybetti-1.jpg

kaza-yapan-adam-hafizasini-kaybetti-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN