Kötü haber: Türkiye'ye doğru Balkanlar'dan yola çıktı! Cuma gecesi Edirne'den girecek Türkiye'yi esir alacak

Kötü haber: Türkiye'ye doğru Balkanlar'dan yola çıktı! Cuma gecesi Edirne'den girecek Türkiye'yi esir alacak

Hafta sonu planlarınızı bozacak hava geliyor! Meteoroloji uyardı! Türkiye'ye doğru Balkanlar'dan yola çıktı! Ülke genelinde devam eden hava sıcaklıkları aniden değişebilir. Cuma gecesi Edirne'den girecek Türkiye'yi esir alacak...

Dünya genelinde devam eden dengesiz hava koşulları mevsim normallerinin dışında hava olayları yaşatıyor. Ülke genelinde yükselen hava sıcaklıkları etkisini sürdürürken meteoroloji yeni bir uyarı verdi.

Meteoroloji kaynakları her geçen gün farklı uyarılar veriyor. Meteoroloji kaynaklarından Meteoroloji Bey X hesabı üzerinden yurdun büyük bölümünü etkileyecek bir hava uyarısında bulundu.

SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Hafta sonu Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı hava uyarısını veren Meteoroloji Bey, batı-kuzey ve iç bölgeler başta olmak üzere yurdun büyük bölümünün etkileneceğini söyledi.

Hafta sonu beklenen soğuk ve yağışlı havanın, yurdun büyük bölümünde etkili olması öngörülüyor. Edirne'den başlayarak ülkenin farklı bölgelerine yayılacak olan soğuk hava dalgası, cuma gecesi itibarıyla etkisini artırarak Türkiye'yi esir alacak.

Balkanlar üzerinden gelen bu soğuk hava dalgasının, ülke genelindeki sıcaklık düşüşüne ve yağışlara neden olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN