Meral Akşener: 15 günlük İYİ Parti şu anda Türkiye'deki dili, tavrı değiştiriyor

Meral Akşener: 15 günlük İYİ Parti şu anda Türkiye'deki dili, tavrı değiştiriyor

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Ankara'daki Genel Merkezi açılışında konuştu. Akşener, 15 günlük İYİ Parti'nin Türkiye'deki dili değiştirdiğini ifade etti.

İYİ Parti Genel Merkez binası açılışı Ankara'da Genel Başkan Meral Akşener tarafından gerçekleşti. Meral Akşener açılış konuşmasında İYİ Parti'nin Türk siyasetine ilaç gibi geldiğini ifade ederken "15 günlük İYİ Parti şu anda Türkiye'deki dili, tavrı değiştiriyor. Şimdi de bir şey oldu. Hepsi iyileşti. Hep hastaydılar biliyorsunuz" dedi. 

'HEPSİ TURP GİBİ OLDU'

Akşener, "15 günlük İYİ Parti şu anda Türkiye'deki dili, tavrı değiştiriyor. Şimdi de bir şey oldu. Hepsi iyileşti. Hep hastaydılar biliyorsunuz. 10 Kasım'larda, 29 Ekim'lerde hasta. Hanımefendi diyor ki; İYİ Parti ilaç gibi geldi. Hepsi turp gibi oldu. Şimdi de 'Atatürkçü' oldular. Atatürk'ün değerleri bu ülkeye kattıkları, Cumhuriyetin değerleri, el sürülemez Anayasa maddeleri. Bütün bunların nasıl ortadan kaldırılmak için gayret edildiğini bilen insanlar olarak bugünkü değişimi sevinçle karşılıyoruz. Ama şüphelerimiz var. Bu konudaki tutum ve davranışlarınızı hep birlikte takip edeceğiz" dedi.

Genel Merkez açılışında İstiklal Marşını unuttu
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN