MİT TIR'ları davasında flaş gelişme | Son dakika

MİT TIR'ları davasında flaş gelişme | Son dakika

Son dakika haberi: Adana'da durdurulan MİT TIR'larına ait görüntülerin yayınlanmasına ilişkin açılan davada yargılanan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında savcı müebbet Can Dündar ve Erdem Gül için 5-10 yıl arasında hapis cezası istedi.

MİT TIR’ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin davada savcı mütalaasını açıkladı. Enis Berberoğlu için müebbet hapis, Can Dündar ve Erdem Gül için 5-10 yıl arasında hapis cezası istedi.

CHP milletvekili Enis Berberoğlu, Adana ve Hatay’da Ocak 2014’te silah taşındığı iddiasıyla durdurulan MİT TIR’larına ait görüntülerin yayınlanmasına ilişkin davada, görüntüleri Cumhuriyet gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’a verdiği iddiasıyla “Siyasal veya askeri casusluk” ve “Örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek” suçundan yargılanıyordu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN