Ponziyle suçlanan Talu çifti hakkında yeni iddia: Bağdat Caddesi’nde...

Ponziyle suçlanan Talu çifti hakkında yeni iddia: Bağdat Caddesi’nde...

Ponzi yöntemiyle 150 milyon liralık vurgun yaptıkları suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin Nişantaşı’ndaki kuaförleri de dolandırıldığını ileri sürdü. Ali K. isimli kuaför kendisine Bağdat Caddesi’nde bir dükkan açmak istediğini ve birlikte çalışmak için teklifte bulunduğunu iddia ettiği çiftten şikayetçi oldu. Dosya yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi.

'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen komedyen ve oyuncu Kıvanç Talu ile reklamcılık sektöründe tanınan eşi Beril Talu, çevresini 150 milyon lira dolandırmakla ve yurt dışına kaçmakla suçlanıyordu.

Ponzi sistemiyle yakın çevrelerinin paralarını aldığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, Gürcistan dönüşü havalimanında yakalanıp, tutuklandı. Çift hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

"BİR PROJE VAR" DİYE MESAJ ATTI

Nişantaşı’nda kuaför salonu bulunan Ali K. de çift hakkında dolandırıldığı iddiasıyla şikayette bulundu.

Talu çiftiyle Nişantaşı’ndaki iş yerinde tanıştığını ifade eden Ali K., 24 Ekim 2022 günü yeğeninin evinde misafirlikte olduğu esnada sosyal medya platformundan Kıvanç Talu’nun kendisine mesaj attığını, kendisine “Bir proje var.” diyerek teklifte bulunduğunu söyledi.

"ELDEN 7 BİN DOLAR VERDİM"

Kıvanç Talu’nun kuaför Ali K’ye, Bağdat Çaddesi’nde bir dükkan açmak istediği ve birlikte çalışmak için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Ali K., kuaför dükkanı bahanesiyle kandırıldığını söyleyerek Talu çiftine 31 Ekim 2023 günü elden 7 bin dolar verdiğini ileri sürdü.

Müşteki Ali K’nın kuaför dükkanına ortak etme vaadiyle kendisini dolandıran Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkındaki şikayeti sonrası yeni bir soruşturma açıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayetin yapıldığı yer itibariyle dosyayı yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN