Resmi Gazete'te yayımlandı: Kamu İhale Kurulu Başkanlığına yeniden Hamdi Güleç atandı

Resmi Gazete'te yayımlandı: Kamu İhale Kurulu Başkanlığına yeniden Hamdi Güleç atandı

Kamu İhale Kurumu (KİK) Başkanlığı ve üyeliklerine atama kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. KİK Başkanlığına yeniden Hamdi Güleç atanırken ikinci başkanlık görevine kurul üyesi Mehmet Bıçkıcı getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kamu İhale Kurumu (KİK) yönetimine yaptığı atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; KİK Başkanlığı görevine Hamdi Güleç'in devam etmesi kararlaştırılırken, ikinci başkanlık görevine kurul üyesi Mehmet Bıçkıcı getirildi.

kik-baskani-hamdi-gulec-kik-ikinci-baskani-mehmet-bickici.jpg
Hamdi Güleç (solda), Mehmet Bıçkıcı (sağda)

Kurul üyeliklerine ise Osman Şahin, Halil Yılmaz, Mehmet Aydın, Kadir Cabur, Mehmet Demiroğlu ve Necmi Keskinsoy atandı.

kik-atama-karari.jpg

HAMDİ GÜLEÇ KİMDİR?

Güleç, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1989 yılında mezun oldu. Ankara idari yargı hakim adayı olarak göreve başlayan Güleç, daha sonra Ankara İdare Mahkemesi hakimi ve Danıştay tetkik hakimi olarak çalıştı.

Kamu görevinden ayrıldığı 1997 yılından sonra serbest avukatlık yapan Güleç, 2006 yılında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Hukuk İşleri Başkanlığına atanarak kamu görevine geri döndü. 2007 yılında Kanunlar, Kararlar ve Hukuk İşleri Başkanı olarak Cumhurbaşkanlığına geçen Güleç, 16 Nisan 2012'de KİK üyeliği, 18 Nisan 2016'da KİK Başkanlığı görevine atandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN