Sayısal Loto'da büyük ikramiye artıyor! MPİ Sayısal Loto çekilişi ne zaman?

Sayısal Loto'da büyük ikramiye artıyor! MPİ Sayısal Loto çekilişi ne zaman?

Sayısal Loto'da büyük ikramiye gün geçtikçe artıyor. 13 Ekim Cumartesi günü yapılan çekilişin ardından 2. devir gerçekleşti. Büyük ikramiye için şansını yeniden denemek isteyenler 17 Ekim'de yapılacak çekiliş sonuçlarına odaklandı. Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) 17 Ekim'de yapacağı çekiliş sonuçlarını karar.com'dan takip edebilir, son gelişmeleri görebilirsiniz.

Sayısal Loto'da 2. devirin ardından büyük ikramiye de yükseliyor. Sayısal Loto ne zaman ve saat kaçta çekilecek diye merak edenler haberimizden tüm detaylara ulaşabilirler. Milli Piyango İdaresi'nin 13 Ekim'de düzenlediği çekilişte 6 bilen çıkmayınca bir sonraki çekilişe devretmişti. Yaklaşık 2,5 milyon lira olan büyük ikramiyede artış sürüyor. 17 Ekim Çarşamba günü çekilecek olan Süper Loto'nun sonuçlarını ve şanslı rakamları sayfamızdan takip edebilirsiniz. 

SAYISAL LOTO'DA İKİNCİ DEVİR!

Sayısal Loto'nun 13 Ekim Cumartesi günkü çekilişin ardından 6 bilen çıkmayınca 2. devir gerçekleşti. Sayısal Loto'nun bir sonraki çekilişi 17 Ekim Çarşamba günü yapılacak. Sayısal Loto'nun 17 Ekim çekiliş sonuçlarını karar.com'dan takip edebilirsiniz. 

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAYISAL LOTO 13 EKİM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

18-10/16/sayisall-1539695926.jpg

SAYISAL LOTO NE ZAMAN ÇEKİLİYOR?

Milli Piyango İdaresi tarafından her Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi için vatandaşlar merak içinde. 6 rakamı bilebilmek için numaralarını belirleyip, kuponlarını hazırlayan vatandaşlar çekiliş sonuçlarını beklemeye başladı. MPİ tarafından Sayısal Loto çekilişi saat 21.15'te başlamaktadır. Çekiliş sonuçları ise en geç 21.45'te Milli Piyango'nun resmi internet sitesi üzerinden duyurulmaktadır.

SAYISAL LOTO ARTIK HAFTADA İKİ KEZ DÜZENLENECEK

Sayısal Loto haftada iki kez çekilmeye başlandı. Milli Piyango İdaresi'nden yapılan açıklamada:

"Sayısal Loto (6/49) oyununda haftada iki çekiliş yapılmaya başlanacaktır. İlk çekiliş 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü, ikinci çekiliş ise 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek ve çekilişler bu şekilde devam edecektir.

Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılacak Sayısal Loto (6/49) çekilişlerinde büyük ikramiyeyi kazanan numaraların bilinememesi halinde büyük ikramiye diğer çekilişe devredecek, uygulama büyük ikramiyeyi kazanan numaralar bilinene kadar devam edecektir.

Dört hafta boyunca 6 numarayı doğru tahmin edenin çıkmaması durumunda büyük ikramiye tutarının bir alt gruba (5 bilenlere) dağıtılması uygulamasına son verilmiştir. Sayısal Loto (6/49) çekilişinde 6 numarayı doğru tahmin eden olmadığı sürece büyük ikramiye sonraki çekilişlere devretmeye devam edecektir."

18-08/08/8-agustos-sayisal-loto.jpg

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube 

Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.

18-08/08/sayisal-loto-sonuclari.jpg

SAYISAL LOTO'DA EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR

Sayısal Loto MPİ'nin en popüler ve en eski loto oyunlarından biri. Devir sınırının olmadığı zamanlarda oldukça yüksek ikramiyeler veren Sayısal Loto 3 devir kuralından sonra eskisi kadar olmasa da milyonlar lira dağıtmaya devam ediyor. Kuponunu en çok çıkan numaralara göre oynamak isteyenler için Sayısal Loto'nun 2018'de en çok çıkan numaralarını çıkma sayısaına göre sıraladık.

ÇEKİLİŞTE KAÇ KEZ ÇIKTI

38 - 158

18 - 156

21 - 151

1 - 149

16 -  149

36 - 149

40 - 148

26 - 147

17 - 144

22 - 144

32 - 144

41 - 143

47 - 143

9 - 142

12 - 141

14 - 139

8 - 138

2 - 137

3 - 137

5 - 137

30 - 137

Sayısal Loto'da büyük ikramiye gün geçtikçe artıyor. 13 Ekim Cumartesi günü yapılan çekilişin ardından 2. devir gerçekleşti. Büyük ikramiye için şansını yeniden denemek isteyenler 17 Ekim'de yapılacak çekiliş sonuçlarına odaklandı. Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) 17 Ekim'de yapacağı çekiliş sonuçlarını karar.com'dan takip edebilir, son gelişmeleri görebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN