“Seçim aracı boş gidiyor” deyip aracı durdurdu! Gideceği yere bırakmasını istedi: Seçim aracı ulaşım aracına döndü

Yerel seçimlere günler kala sokak sokak gezen seçim araçlarına isyan eden bir sosyal medya fenomeni ilginç anları kaydetti. “Seçim aracı boş gidiyor” deyip aracı durdurdu! Bir araç durunca gideceği yere bırakmasını istedi ve şoför “Bin bin” diyerek yolcuyu aldı. Seçim aracı ulaşım aracına döndü...

Yerel seçimlere günler kala Adana’da sıra dışı bir olay yaşandı. Bir sosyal medya fenomeni “Seçim otobüsleri boş gezmiyor mu? Bizi götürsünler” dedi ve araçları durdurmaya çalıştığı anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Yerel seçimlerin heyecanı artarken, Adana'da ilginç bir olay yaşandı. Sokaklarda dolaşan seçim araçlarına isyan eden bir sosyal medya fenomeni, sıra dışı bir deneyim yaşadı. Fenomen, "Seçim aracı boş gidiyor" diyerek bir seçim otobüsünü durdurdu ve gideceği yere bırakmasını istedi. Bu talep üzerine şoför, "Bin bin" diyerek yolcuyu aldı ve seçim aracı bir anda ulaşım aracına dönüştü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir