'Şoför Nebahat' olarak tanınan Sezer Sezin hayatını kaybetti

'Şoför Nebahat' olarak tanınan Sezer Sezin hayatını kaybetti

Türk sineması büyük bir oyuncusunu “Şoför Nebahat” karakteriyle ünlenen Sezer Sezin'i kaybetti. Alzheimer hastası 89 yaşındaki Sezin, son bir aydır yoğun bakımda tutuluyordu.

Harun Kolçak'ın ölümünün ardından Yeşilçam'dan da bir acı haber geldi.

Türk sineması büyük bir oyuncusunu “Şoför Nebahat” karakteriyle ünlenen Sezer Sezin'i kaybetti.

1929 doğumlu Sezer Sezin 2014 yılından beri tedavi görüyordu. Yaşlılığa bağlı enfeksiyon tedavisi gören Sezer Sezin tedavi gördüğü İstanbul'da bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

"ŞARKILAR SÖYLÜYORDU"

Alzheimer hastası 89 yaşındaki Sezer Sezin son bir aydır yoğun bakımda tutuluyordu. Sezer Sezin'in kızı Sevgi Yeğenoğlu annesinin bir ay öncesine kadar konuşabildiğini, hatta şarkı bile söylediğini belirtti. Sezer Sezin'in yaşlılığa bağlı ölümü tüm ailesini yasa boğdu.

Ölüm haberinin yasını yaşayan ailesi, Sezer Sezin'in cenaze namazının Teşvikiye camii'nde kılınacağını ve Feriköy mezarlığında defnedileceğini açıkladı..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN