Son dakika... ABD'den flaş vize açıklaması: Verimli görüşmeler oldu

Son dakika... ABD'den flaş vize açıklaması: Verimli görüşmeler oldu

ABD ile Türkiye arasında süren vize krizine ilişkin ABD'den açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 'Verimli görüşmeler gerçekleştirdik' ifadesi kullanıldı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye ile ABD heyetleri vize işlemlerinin askıya alınmasının ardından sorunun çözümüne yönelik bugün Ankara'da bir araya geldi. Türk heyetine Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Muhtar Gün, ABD heyetine Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Jonathan Cohen'in başkanlık ettiği görüşme olumlu atmosferde geçti. ABD Dışişleri Türkiye ile gerçekleştirilen vize görüşmesi hakkında "verimli görüşmeler gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu. Açıklamada ilerleme sağlandığı vurgunladı.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

Dışişleri kaynaklarından alınan bilgiye göre; Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin karşılıklı olarak askıya alınmasının ardından krizin çözümüne yönelik yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN