Son dakika AK Parti'nin erken seçim önerisi TBMM'de kabul edildi

Son dakika AK Parti'nin erken seçim önerisi TBMM'de kabul edildi

Son dakika haberleri: AK Parti'nin erken seçim önerisi TBMM'de kabul edildi. Teklif Anayasa Komisyonu'nda saat 18.00'da görüşülecek. Erken seçim ile ilgili son dakika gelişmelerini ve detayları karar.com'dan takip edebilirsiniz.

Son dakika haberleri: AK Parti'nin erken seçim önerisi TBMM'de kabul edildi. Teklif Anayasa Komisyonu'nda saat 18.00'da görüşülecek.

ERKEN SEÇİM İLE İLGİLİ SON GELİŞMELER

19 Nisan Saat 15.55 AK Parti'nin erken seçim için TBMM'ye verdiği öneri kabul edildi. Teklif Anayasa Komisyonu'nda saat 18.00'da görüşülecek.

19 Nisan Saat 15.37 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekili seçim listelerinin değişeceğini belirterek "Kimse ben yoksa AK Parti yok demesin" dedi.

19 Nisan Saat 13.45 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, son ankete göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının yüzde 55,6 olduğunu açıkladı.

19 Nisan Saat 13.30 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen kahvaltılı toplantı 1,5 saat sürdü.

19 Nisan Saat 11.30 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran erken seçim açıklamasının ardından AK Parti Genel Merkezinde bakanlar ve partinin tüm milletvekilleriyle bir araya geliyor.

19 Nisan Saat 11.19 CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, adaylık sorusunu "Bana göre CHP içinde en büyük aday Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

19 Nisan Saat 10.10 Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısında bulunarak, "İşte er meydanı kuruldu, başpehlivanların çıkması lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız er meydanına çıkmıştır. Eğer Kılıçdaroğlu da ben de başpehlivanım diyorsa çıksın er meydanına" dedi.

ERDOĞAN'DAN VEKİLLERE 24 HAZİRAN UYARISI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekilleri ile parti genel merkezinde kahvaltıda bir araya gelmişti. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen kahvaltılı toplantı 1,5 saat sürmüştü. 

Cuhmurbaşkanı Erdoğan, milletvekillerine seslenerek, "Listelere girecek olanlar ve çıkacak olanlar olabilir. Bu yol hepimizin yolu, “Ben yoksam AK Parti yok” demesin kimse. Bu yolda mücadele hepimizin borcu. Kongrelerimizi bitirdik… İlçe ilçe, il il kongrelerimizi yaptık. Şimdiden sahada herkes çalışmaya başlasın" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN