Sürücünün ihmalini fırsat bildi... Yardımsever hırsız kameraya takıldı

Sürücünün ihmalini fırsat bildi... Yardımsever hırsız kameraya takıldı

Bursa'da, otoparkta aracını kilitlemeyi unutan sürücünün ihmalini fırsat bilen hırsız, görüntülere yansıyan yardımsever tavırlarıyla şaşırttı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, hırsız, bir vatandaşın malzemelerini taşıdıktan sonra aracı çalıyor. Olaydan bir süre sonra kıskıvrak yakalanan hırsız cezaevine gönderildi.

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Alaşar Mahallesi'nde, dikkat çeken bir olay yaşandı. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ait otoparkta aracını bırakan Taner T., aracının kapılarını kilitlemeyi unutunca, bir hırsızın hedefi haline geldi.

yeni-proje-12.jpg

Aracının kapısını açık bırakan Taner T., farkında olmadan bir hırsızın dikkatini çekti. Görüntülerde, Enes A.'nın önce aracın etrafında volta attığı, ardından otoparkta kendisinden yardım isteyen bir vatandaşa malzemelerini taşıdığı görülüyor. Yardımsever tavırlarıyla dikkat çeken Enes A., daha sonra tekrar aracına yönelerek, düz kontak yaparak kayıplara karıştı.

yeni-proje-11.jpg

Aracının yerinde olmadığını fark eden Taner T., durumu hemen polise bildirdi. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti.

yeni-proje-10.jpg

Fiziki takibin ardından Enes A., araçla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

yeni-proje-9.jpg

İfade işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Enes A., hırsızlık anlarının güvenlik kamerasına yansımasıyla adli makamların dikkatini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN