Tunus'u geçti Türkiye'ye doğru geliyor! İtalya, Yunanistan... Önce Edirne, İstanbul sonra tüm Türkiye...

Tunus'u geçti Türkiye'ye doğru geliyor! İtalya, Yunanistan... Önce Edirne, İstanbul sonra tüm Türkiye...

Uzmanlardan tüm Türkiye için uyarı geldi. Tunus'u geçen Türkiye'nin belalısı o tarihte geri dönüyor. İstanbul ve Edirne'den giriş yaparak tüm Türkiye'yi etkileyecek. İşte tüm detaylar...

Meteoroloji kaynaklarından gelen uyarılara göre, Türkiye'ye doğru yola çıktı. Yunanistan ve İtalya'dan yola çıkan hava olayı Tunus'u da geçti. İstanbul ve Edirne'nin ardından tüm Türkiye'de etkili olacak hava olayı için tarih verildi. İşte o tarih...

METEOROLOJİ UYARDI

Türkiye'de sık sık görülen Afrika tozlarının bir yenisi yola çıktı. Ülkemizde sıcaklığı önemli ölçüde etkileyen Afrika tozlarının etkisi kış mevsiminde yoğun bir şekilde görülmüştü. Son 53 yılın en sıcak kış mevsimi yaşanırken, toz bulutlarının etkisiyle havaların yeniden ısınması bekleniyor. Afrika'dan yola çıkan toz bulutlarına dair Meteoroloji kaynaklarından uyarı geldi.

2.jpg

İSTANBUL VE EDİRNE'DEN GİRECEK

Sosyal medya üzerinden hava durumu tahminlerinde bulunan 'Hava Forum' uyarıda bulundu. Son dakika paylaşımına göre, Afrika'dan havalanan tozlar Türkiye'ye doğru harekete geçti. Tunus'u aşan Afrika tozu, Akdeniz'de yolculuk yaparak Balkanlar'a kadar etkisini gösterecek.

Afrika'dan yola çıkan toz, İtalya ve Yunanistan tarafından gelerek Edirne ve İstanbul'dan giriş yapacak. Hava Forum paylaşımında, "Araba yıkama ve cam silmeleri erteleyelim lütfen..." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN