Yine bir ev sahibi dehşeti! Eşyaları balkondan attı

İstanbul Avcılar'da bir apartmanda kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan anlaşmazlık, apartmanın 4. katından atılan eşyalarla alevlendi. Mahalleli tarafından çekilen videolar sosyal medyada paylaşılırken, bin 500 TL ceza kesilen ev sahibi cama yeniden kiralık ilanı astı.

İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan bir ev sahibini, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları apartmanın 4. katındaki balkondan attı.

Ambarlı mahallesinde bulunan bir daire yabancı uyruklu bir kişiye kiralandı. Kiracıların evin odalarını başkalarına kiraladığını öğrenen ev sahibi, kiracıları daireden çıkmalarını istedi. Buzdolabı, fırın ve çamaşır makinesini hurdacılara satan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kiracıları daireden çıkardıktan sonra hurda haline gelen eşyaları pencereden aşağı attı. Mahalleli tarafından çekilen videolar sosyal medyada paylaşıldı.

yyyyytttt.jpg

EV SAHİBİNE CEZA KESİLDİ

Avcılar Belediyesi ekipleri olay yerine sevk edildi. Ev sahibine bin 500 TL ceza kesildi ve eşyalar kamyona yüklenerek götürüldü.

CAMA KİRALIK İLANI

Mahallelinin uyarılarına aldırış etmeyen ev sahibi eşyaları camdan attıktan sonra cama yeniden kiralık ilanı astı.

9111272.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN