YKS’ye günler kala değiştirildi! ÖSYM herkesi uyardı: 15 Haziran’a kadar…

YKS’ye günler kala değiştirildi! ÖSYM herkesi uyardı: 15 Haziran’a kadar…

YKS sınavına katılacak adayları açıklama ÖSYM'den geldi. 17-18 haziran 2023 tarihinde yapılacak sınavlar için başvuru süresinin 15 Haziran'a kadar uzatıldığı bildirildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

FATİH YÜKSEL

ÖSYM tarafından yapılan YKS sınavı için önemli bir açıklama yapıldı. 17 Haziran-18 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak olan sınav kapsamında başvuru süresinin 15 Haziran'a kadar uzatıldığı duyuruldu. Sınava katılacak depremzede adayların ulaşım ve barınma desteği için sürecin uzatıldığı aktarıldı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

ÖSYM BAŞVURU SÜRESİNİ UZATTI

Üniversite sınavına katılacak olan adaylar için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sınav için birkaç gün kala ÖSYM'den açıklama geldi. YKS sınavına katılacak adaylar için ulaşım ve barınma desteği başvuru süresinin 15 Haziran'a kadar uzatıldığı belirtildi.
2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) ikamet et diye sınav merkezi dışında girecek olan depremde de adaylara yönelik yapılacak olan ulaşım ve barınma desteği için sürecin uzatıldığı aktarıldı.

osym-sinav.jpg


15 HAZİRAN'A KADAR

ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru kapsamında 17-18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak YKS sınavı için detaylar paylaşıldı. İkamet ettiği sınav merkezi dışında başka bir yerde sınava katılacak olan deprem bize de adaylara yönelik ulaşım ve barınma desteği sağlanacağı duyuruldu. Başvuruda bulunmayan kişiler için son başvuru tarihinin 15 Haziran 2023 Perşembe olduğu aktarıldı.

osym-4.jpg


Adayların ulaşım ve barınma ihtiyaçları kapsamında önceliğin KYK yurtları olmak üzere maliyetler ve kaymakamlık üzerinden AFAD koordinesinde sağlanacağı duyuruldu. YKS sınavına katılacak depremzede öğrencilerin ulaşım ve barınma desteği kapsamında başvuru süresini uzatıldığının altı çizildi.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Ulaşım ve barınma desteği için başvuruda bulunacak adayların kimlik kartı, 2023 YKS sınavı giriş belgesi ve ikametgah belgesi ile birlikte valilik ve kaymakamlıklara şahsen başvuru yapması gerektiğinin altı çizildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN