Dağlıca Hudut Karakolu'nun santrali kilitlendi

Dağlıca Hudut Karakolu'nun santrali kilitlendi

16 askerin Dağlıca yolunda şehit düşmesinin ardından Dağlıca Hudut Karakolu'nun telefonları bugünlerde destek aramalarından kilitlendi. O konuşmalardan biri de sosyal medyada paylaşıldı.

Dağlıca saldırısında kaybettiğimiz 16 yiğidin ardından herkesin gözü Dağlıca Hudut Karakolu'na çevrildi. Karakolun santrali Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen destek telefonlarıyla kilitlendi. O destek telefonlarından biri de sosyal medyada paylaşıldı. 

Telefon edenlerden biri de İstanbul'da yaşayan Mahiye Sabuncuoğlu. Sabuncuoğlu mehmetçiğe moral vermek için açtığı telefonda karşısına çıkan Yıldırım adlı askerle yaptığı konuşmanın kaydını kendi bloğunda yayınladı.
O kayıtta adı Yıldırım olan asker, hatlarının kilitlendiğini ve herkese çok teşekkür ettiklerini söylüyor.

"Lütfen orada kendinizi yalnız hissetmeyin, hepimizin yüreği orada" diyen Sabuncuoğlu'na mehmetçiğin yanıtı da "Biliyoruz burada yalnız olmadığımızı çok sağolun" şeklinde oldu.
İşte Dağlıca askeriyle yapılan o konuşma.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN