İtalyan eğitimci Alessandro Angelucci doğa gezisinde kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti

İtalyan eğitimci Alessandro Angelucci doğa gezisinde kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti

ERASMUS Plast Gençlik Değişim Projesi kapsamında Sakarya'nın Karasu İlçesi'ne gelen İtalyan eğitimci 30 yaşındaki Alessandro Angelucci, doğa gezisi için öğrencilerle birlikte gittiği Kocaali İlçesi'nin Maden Deresi'ndeki kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Karasu İlçesi'nde bulunan kısa adı KARGENÇ olan Karasu Gençlik Spor Kulubü Derneği'nin başlattığı 'Kültürel Kahramanlar Uyuşturucuya Karşı' projesi nedeniyle bir takım kültürel ve sosyal faaliyet için birkaç gün önce Karasu İlçesi'ne gelen yabancı eğitimciler ile öğrencilerden oluşan kafile, Maden Deresi'ni ziyaret etti. Doğa yürüyüşü sırasında kafile içerisinde bulunan İtalyan eğitimci Alessandro Angelucci  dengesini kaybederek yaklaşık 15 metre yükseklikten düştü. Olay yerine gelen 112 ekibi italyan eğitimci Angelucci'nin öldüğünü tespit edince, olay yerine gelen cumhuriyet savcısı incelemelerde bulundu. İtalyan eğitimcinin cenazesi güçlükle yukarı çıkarılarak Kocaali Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

İtalyan eğitimci Alessandro Angelucci'nin, kültürel proje kapsamında Karasu'ya geldiği ve bir süre Karasu'da kalarak çeşitli faaliyetlere katılacağı öğrenildi. Kafile, Maden Deresi'ne gitmeden önce bazı kurumları ziyaret etmiş, Karasu'da bol bol hatıra fotoğrafı çektirmişti.















Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN