Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçeleri arası Narlıca mevkinde PKK ile çatışma - Son dakika haberleri

Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçeleri arası Narlıca mevkinde PKK ile çatışma - Son dakika haberleri

Diyarbakır'dan gelen son dakika haberine göre Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında saat 20.35 sıralarında yol kesen terörist grup ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığı öğrenildi. Çatışmanın sürdüğü öğrenilirken bölgeye takviye birlikler sevk edildi.

Diyarbakır'dan bir son dakika haberi geldi. Diyarbakır’ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında yol kesen terörist grup ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Takviye birliklerin sevk edildiği bölgede çatışma sürüyor.

LİCE KULP KARAYOLUNU KESTİLER

İHA'nın haberine göre Olay, saat 20.35 sıralarında Lice-Kulp karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kırsaldan gelen bir grup PKK’lı terörist yol kesme eylemi yaptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda asker sevk edildi. Teröristlerin bölgeye gelen askerlere ateş açması üzerine çatışma çıktı.

ÇATIŞMA SÜRÜYOR

Teröristler dağlık ve ormanlık kaçarken, bölgede operasyon başlatıldı. Çok sayıda askerin takviye gönderildiği bölgede güvenlik güçlerinin teröristlerle yakın temas sağladığı öğrenildi.

AA: TACİZ ATEŞİ

AA'nın haberine göre ise Kulp ilçesinde geçici köy korucularının yol kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu 1 köy korucusu yaralandı Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde geçici köy korucularının yol kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu 1 köy korucusu yaralandı.

1 KORUCU YARALI

Alınan bilgiye göre, Kulp-Lice yolunun Narlıca Mahallesi yol ayrımında bulunan yol kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce taciz ateşi açıldı. Geçici köy korucularının karşılık vermesi üzerine yaşanan kısa süreli çatışmada 1 köy korucusu yaralandı. Yaralı korucu, Kulp Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN