Son dakika: İstanbul Şişli ve Beşiktaş civarında şiddetli patlama sesi iddiası

Son dakika: İstanbul Şişli ve Beşiktaş civarında şiddetli patlama sesi iddiası

İstanbul'da Şişli ve Beşiktaş ilçelerinden duyulan kuvvetli patlama sesi endişe yarattı. Sosyal medyada olayla ilgili şüpheli pakedin kontrollü şekilde patlatıldığı bilgisi geçiyor.

İstanbul Şişli civarından gelen ses korkuttu. Ses Mecidiyeköy, Beşiktaş ve Fulya'da duyuldu. Habertürk'ün haberine göre sesin kaynağı henüz bilinmezken, sosyal medyada Fulya Otizm yolunda olduğu yazıldı.

Sosyal medyada patlamayla ilgili olarak bomba imha ekiplerinin fünye ile şüpheli paketi patlattığı iddiası yayılıyor.

İstanbul Gayrettepe'de saat 21:20 sıralarında bir patlama sesi duyuldu. Patlamanın neden olduğu henüz bilinmezken, Beşiktaş, Şişli ve Mecidiyeköy'den patlamanın duyulduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN