Yalçın Akdoğan: Ertuğrul Özkök önce utanmayı öğrenmeli

Yalçın Akdoğan: Ertuğrul Özkök önce utanmayı öğrenmeli

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Cumhurbaşaknı Erdoğan'a hakaret eden Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e sert cevap verdi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Cumhurbaşkanımıza benzer hakaretlerle saldıran Karayılan ve Özkök, önce utanmayı öğrenmelidir. Ahlakın ve vicdanın başı edep ve insaftır" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, yazar Ertuğrul Özkök'ün köşe yazısına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Akdoğan, "Cumhurbaşkanımıza benzer hakaretlerle saldıran Karayılan ve Özkök, önce utanmayı öğrenmelidir. Ahlakın ve vicdanın başı edep ve insaftır. Elinden kan damlayan teröristte ahlak aramak beyhudedir ama elinde kalem olanların benzer bir irtifaya düşmesi çok hazindir" mesajını yazdı.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN