Yüksekova'ya güvenlik güçleri Türk bayrağı dikti

Yüksekova'ya güvenlik güçleri Türk bayrağı dikti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 14 Mart'ta başlatılan operasyonlar devam ederken, güvenlik güçleri Yüksekova'ya Türk bayrağı dikti.

Eski Kışla Mahallesi’nin yukarısında bulunan bir binaya Türk bayrağı asıldığı görüldü.

Güvenlik güçlerinin Mezarlık, Orman, Eski Kışla, Yeni, Yeşildere, Cumhuriyet, Dize, Esentepe ve Güngör mahallelerinde PKK’lı gruplar tarafından oluşturulan barikatların kaldırılması ve kazılan çukurların kapatılması amacıyla başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" sürüyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Yasak boyunca aralıklara yaşanan çatışmalar bugün de devam etti. İlçede gün boyu patlama ve silah sesleri duyuldu. İlçenin Orman, Eski Kışla, Cumhuriyet ve Güngör mahallelerinde çatışmalar yaşandığı bildirilirken, Eski Kışla Mahallesi’nin yukarısında bulunan başka bir binaya da Türk bayrağı asıldığı görüldü.

HAKKARİ/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN