Gürsel Tekin: Sarıgül'ün yerine ben aday olsam kazanırdım

Gürsel Tekin: Sarıgül'ün yerine ben aday olsam kazanırdım

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili, "Mustafa Sarıgül ile kişisel sorunum yok. Ben aday olsaydım kazanırdım'' dedi.

Bir TV kanalına konuk olan  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin,  geçtiğimiz seçimde Mustafa Sarıgül değil de kendisi aday olsaydı kazanabileceğini öne sürdü. Tekin, "Mustafa Sarıgül ile kişisel sorunum yok. Ben aday olsaydım kazanırdım. Bitmiş bir seçim ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Gürsel Tekin, ihanet etmezdi, adaletli bir belediye başkanı olurdu. Şehire, vatandaşa ihanet etmezdi. Kimseyi sürgün etmezdi. İstanbul'un özgürlüğe, güvene ihtiyacı var. İnsanların özgürlüğü yok. Güvenlik özgürlüğünü kısıtlamayacaksınız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN