Güvenç Kurtar: Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım!

Güvenç Kurtar: Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım!

Deneyimli teknik direktör Güvenç Kurtar, eğer kendisine bir şans verilirse Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağını ve her maç 5-6 tane gol atan bir takım izlettireceğini söyledi. Ayrıca Kurtar büyük bir iddia ortaya atarak FETÖ'cü teknik direktörlerin kendi önünü kestiğini de sözlerine ekledi.

[Karar]

Deneyimli teknik adam Güvenç Kurtar, Karar gazetesine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kurtar, şans verilirse Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağını söylerken, FETÖ'cü teknik direktörlerin kendi önünü kestiğini söyledi.

'FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPARIM'

Kurtar, Fenerbahçe ve Pereira ile ilgili şöyle konuştu: Fenerbahçe'nin yaptığı transferler dışında hiç kimseyi almasına ihtiyacı yok, bu kadrosu yeterli. Geçen seneyi unutalım, bu sezonu konuşmak gerekirse benim Güvenç Kurtar olarak tecrübelerim, bilgi ve donanımım Fenerbahçe için Vitor Pereira'ya göre daha fazla. Ben ne takımlarla 3 büyüklere kök söktürdüm. Bana böyle bir takım verseler kesin şampiyon yaparım. Hatta her maç 5-6 tane de gol atan bir Fenerbahçe izlettiririm. Vitor Pereira'nın takımın başında kalıp kalmaması benim değil Fenerbahçe yönetiminin işi, ama ben Fenerbahçe'yi çalıştırmaya talibim. Van Persie konusuna gelince; kendisi kariyerine baktığınız zaman da direk oynamak istiyor. Ancak Pereira ile yaşadığı problemler de ortada.

16-08/10/hoca.jpg

66 yaşındaki Güvenç Kurtar, profesyonel kariyerinde, aralarında Bursaspor ve Eskişehirspor'un da yer aldığı 13 takımda teknik direktörlük görevinde bulundu / FOTO: Sosyal Medya

AZİZ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?

Fenerbahçe ilgili herhangi bir görüşmeniz oldu mu sorumuza ise deneyimli futbol adamı; Fenerbahçe ile hiçbir görüşmem olmadı. Ne Aziz Yıldırım'la ne de herhangi bir Fenerbahçeli yöneticiyle. Ancak daha önce Fenerbahçe'de tecrübesi olmayan isimler göreve geldi; Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Turhan Dilmen, İsmail Kartal gibi. Yine aynı şekilde Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam ve Trabzonspor'da Şota'yı sayabiliriz. Ancak bu isimler daha tecrübeli bir şekilde futbolcu olarak oynadıkları kulüplerin başına geçselerdi daha başarılı olabilirlerdi" diye konuştu.

16-08/10/resimid_3817715.jpg

Güvenç Kurtar, FETÖ darbe girişiminin ardından düzenlenen Demokrasi Nöbeti mitinglerine katıldı / FOTO: AA

'FETÖ'CÜLER ÖNÜMÜ KESİYOR'

Futbol dünyasında tartışılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) konusuna da değinen Güvenç Kurtar; "Fetullahçı teknik direktörler beni kötülüyor. İlla hocaların, başkanların FETÖ'cü olması gerekmiyor, bizi onlara yanlış tanıtıyorlar. Bizim bunları söylememize gerek yok ki. Beni kötüleyen Fetullahçı teknik direktörler var. Yukarılara söylüyorlar, onlar da seni almıyor. Benim yaptıklarımı kim yapmış Türkiye'de, ben tarih yazdım bu ülkede. Mucizeler yarattığım takımlar oldu. Onlara kimse bir şey demiyor. Bir sürü FETÖ'cü hakem var, onlar da FETÖ'cü takımlara kıyak yaptılar. Beni kötülüyorlar ama futbolculuk yaptığım Beşiktaş gitti Fenerbahçeli Önder Özen'i sportif direktör olarak aldı" sözleriyle çok çarpıcı iddiaları ortaya attı.

Ayrıca Kurtar son olarak; "Şu anda görüştüğüm bir takım yok. Ancak ilerleyen süreçte görev alırım diye düşünüyorum" sözleriyle önümüzdeki günlerde bir takımla anlaşmasının yakın olduğunun sinyalini de verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN