Hakim ve savcı adayları mülakat sonuçları sorgulama ekranı | 2017 Adalet Bakanlığı mülakat sonuçları

Hakim ve savcı adayları mülakat sonuçları sorgulama ekranı | 2017 Adalet Bakanlığı mülakat sonuçları

Hakim ve savcı adayları mülakat sonuçları sorgulama ekranı açıldı. 24 Aralık 2017'de yapılan sınavın sonuçları bu gün açıklandı. Adalet Bakanlığı, Adli ve İdari Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı mülakat sonuçlarını haberimizdeki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

24 aralık 2017'de yapılan Hakim ve savcı adayları mülakat sonuçları bu gün açıklandı. Haberimizde mülakat sonuçları sorgulama ekranını bulabilirsiniz. Adalet Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada mülakat sonuçlarının öğrenilebileceği sorgulama sayfasının da ayrıntıları paylaşıldı. 

Adalet Bakanlığı, Adli ve İdari Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı mülakat sonuçlarınını açıklandığını resmi internet adresinden duyurdu. Ayrıca bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, adayların sonuçlarına öğrenebileceği sayfaya ilişkin sorgulama sayfasının detayları da paylaşıldı. 

24 Aralık 2017’de yapılan Adli ve İdari Yargı Hakim ve Savcı Adayları mülakat sonuçları açıklandı. Sonuçlar, Adalet Bakanlığının internet sitesinde yayınlandı.

MÜLAKAT SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

18-07/16/hakim-ve-savci-adaylari-mulakat-sonuclari.jpg

ADALET BAKANI'NDAN OHAL AÇIKLAMASI

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "OHAL uygulaması bir kaç gün içinde sona ermiş olacak. Ancak, OHAL'in kalkıyor olması terörle mücadelenin sona ereceği anlamın asla gelmemelidir" dedi.


Adalet Bakanı Gül, Türkiye Hukuk Platformu tarafından düzenlenen “Uluslararası Darbe ile Mücadele ve 15 Temmuz Sempozyumu" na katıldı.

"KARARLI MÜCADELE SONUNA KADAR DEVAM EDECEKTİR"

"OHAL uygulaması bir kaç gün içinde sona ermiş olacak" diyen Bakan Gül, "Ancak, OHAL'in kalkıyor olması terörle mücadelenin sona ereceği anlamın asla gelmemelidir. OHAL süresi sona erecek ama FETÖ başta olmak üzere, Türkiye'yi kıskaca almak isteyen bütün terör örgütleriyle en kalıcı, en kararlı mücadele sonuna kadar devam edecektir" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN