Halil Ergün: Korkuyorum hayatım tehlikede

Halil Ergün: Korkuyorum hayatım tehlikede

Ünlü oyuncu Halil Ergün, evinin yakınındaki istinat duvarı yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Ergün, "Hayatım tehlikede, evden çıkamıyorum" dedi.

İstanbul Beykoz'da yer alan Göksu Evleri ile komşusu Tepe Sitesi'nin arasına istinat duvarı krizi girdi. Bin 328 konutta yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı Göksu Evleri ile Tepe Sitesi’ni ayıran duvar çökünce, Göksu Sitesi yönetimi, sorunun Tepe Sitesi’nin kanalizasyon sisteminden kaynaklandığını belirterek mahkemeye başvurdu.

Altı aydır yanına yaklaşılamıyor

Anadoluhisarı Mahallesi’ndeki iki prestijli siteyi ayıran duvar şubat ayında aşırı yağışların ardından çöktü. 1 araç kullanılamaz hale geldi. Duvarın yanındaki yoldan altı aydır geçilemiyor. Göksu Sitesi yönetimi, önce noter kanalıyla Tepe Sitesi sakinlerine ihtar mektubu gönderdi.

Ardından da mahkemeye başvurarak site yöneticisi Muammer Özer ve konut sahiplerinden şikâyetçi oldu.Hürriyet'in haberine göre İstanbul Anadolu Nöbetçi Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açılan davanın şikâyet dilekçesinde istinat duvarının yıkımına, davalılara ait komşu Tepe Sitesi’nin kanalizasyonundan sızan suların  Ihlamur Caddesi üzerindeki istinat duvarını korozyona uğrattığı, can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürdüğü iddia edildi. Yıkılma ihtimali olan duvarın yapımı için daha önce de Beykoz 2. Asli Hukuk Mahkamesi ve Beykoz Sulh Hukuk Mahkemesi’nde dava açıldığı bilgisine yer verildi.

Her an korkuyla yaşıyorum

Tepe Sitesi'nde çöken duvarın yakınında oturan tiyatro sanatçısı Halil Ergün de korku içinde. 5 aydır duvarın yapılması için çalmadık kapı bırakmadığını söyledi. Mağdur olduğunu söyleyen Ergün, ''Evim her an çökebilir. Hayatım tehlikede. Ne tatile gidebiliyorum ne evden çıkabiliyorum'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN