Hangimiz Sevmedik dizisinin başrollerinde Can Yaman ile Selen Soyder paylaşacak

Hangimiz Sevmedik dizisinin başrollerinde Can Yaman ile Selen Soyder paylaşacak

‘Hangimiz Sevmedik’in senaryo detayları ve ne zaman izleyici karşısına çıkacağı belli oldu. Çekimlerine başlanan dizinin başrollerinde Can Yaman ile Selen Soyder’in olduğu resmi olarak duyuruldu.

TRT 1’in yeni dizisi romantik komedi türünde olacak. ‘Hangimiz Sevmedik’ 35 yıl önce yanlış anlama sonucu biten Adile ile Münir’in trajikomik aşkını konu ediniyor. Oyuncu kadrosunda ise Can Yaman, Selen Soyder, Emre Karayel, Altan Erkekli, Gül Onat, Deniz Oral, Devrim Yakut, Erdem Baş, Veysel Diker, Mehtap Bayri, Berfu Öngören ve Onur Sermik gibi ünlü isimler yer aldığı resmi olarak duyuruldu.

ERKEN BAŞLADI

Dizinin kadrosunda son anda dahil olan Cengiz Bozkurt, NTV’deki ‘Gece Gündüz’ programında ilk bölümün Temmuz 2016’da ekrana geleceğini ve çekimlerin stok yapmak için erken başladığını açıkladı. Hangimiz Sevmedik’in yapım şirketi BSK Yapım olurken dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Senaryo ise Alphan Dikmen ile Başak Angigün tarafından kaleme alınıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN