Antalya’daki orman yangınında son durum! Antalya haberleri

Antalya’daki orman yangınında son durum! Antalya haberleri

Antalya’nın Manavgat ilçesi Sorgun ormanlarında 1 gün arayla ikinci yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği orman yangınındaki son durumu ve detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Antalya’nın Manavgat ilçesi Sorgun ormanlarında 1 gün arayla ikinci yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, dün gece Manavgat Sorgun Mahallesi Sorgun ormanlarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına, Orman İşletme ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. 2 arazöz, 2 itfaiye, 1 su tankı ve 1 ilk müdahale aracı ile yapılan çalışmalarda yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının söndürülmesinin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar bölgede soğutma çalışması yapıldı. Öte yandan, 1 gün önce de Sorgun çamlığında 2 ayrı noktada çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN