Arka Sokaklar'da büyük sürpriz! Seyirci o ismi görünce sevinçten çılgına döndü. Mesut Komiser Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'da büyük sürprizler yaşanıyor. 17 sezon dizide yer alan ardından ayrılan 'Mesut Komiser' Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yayınlanan son fragman seyircileri heyecana boğdu. Seyirci o ismi görünce sevinçten çılgına döndü. Peki, Arka Sokaklar Mesut öldü mü? Mesut Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor, Mesut'a ne oldu? İşte Arka Sokaklar'ın merak edilen son fragmanı...

Arka Sokaklar dizisinde büyük sürpriz! Ekranların en sevilen dizilerin başında gelen Arka Sokaklar'ın Cuma günü yayınlanan fragmanı herkesi heyecana boğdu. Fenomen diziye taze kan geliyor. 17 sezon boyunca dizide kalan ardından ayrılma kararı alan Mesut Komiser diziye geri dönüyor. Seyirciler o sahne ile sevinçten havalara uçtu. Peki Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh kimdir?

DUYGUSAL MESAJLA VEDA ETMİŞTİ

17 sezon boyunca Arka Sokaklar'da rol alan Şevket Çoruh, diziden ayrılmadan önce sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunmuştu. Çoruh yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"16 sezon 632 bölüm boyunca ARKA SOKAKLAR’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler. “Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim hayatım…”

MESUT KOMİSER ARKA SOKAKLAR'A GERİ DÖNÜYOR!

18 sezondur devam eden dizinin yayınlanan fragmanında ise Çoruh'un hayat verdiği Mesut Komiser'in döndüğünün müjdesi verildi. Fragmanda Rıza Amir, kendisine MİT tarafından ulaştırılan fotoğrafta Mesut'u görüyor. Tanıtımında sonunda ise Mesut Komiser geri döndüğü görülüyor.

yeni-proje-2024-04-26t101525-333.jpg

MESUT KOMİSER ÖLDÜ MÜ, GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Arif Müdür, Rıza Baba'ya MİT'ten gelen özel dosyayı gösterir. Kameralara yansıyan kişinin Mesut olup olmadığını sorar. Rıza Baba gördüğü fotoğraf karşısında şaşkına döner! Peki, fotoğraftaki kişi Mesut mu, değil mi?

Aynı zamanda arabanın dikiz aynasında Mesut komisere benzeyen bir yüz yansıyor. Gerçekler yeni bölümde ortaya çıkacak. Arka Sokaklar yeni bölüm 26 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

yeni-proje-2024-04-26t101505-852.jpg

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?,

Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak doğmuştur.

Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmaktaydı. 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe’de büyümüştür.

Çoruh Aslen Artvinlidir. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sonunda Ardanuç’un Anaçlı köyünden İstanbul’a göç etmiş ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşmiştir.

İlk ve orta öğrenimini Üsküdar’da Taşmektep İlkokulu’nda, lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı.

Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunmaktadır. Daha sonra Günay Karacaoğlu'ndan boşanmış ve bunu da "Birbirimize artık aşık değiliz." şeklinde açıklamıştır.

yeni-proje-2024-04-26t101535-589.jpg

Şevket Çoruh 3 Nisan 2017 tarihinde 21 yıllık maddi birikimleri olan 7 klasik arabasını ve 3 evini satıp ayrıca da bankadan 7 milyon lira kredi alarak İstanbul Kadıköy'de Baba Sahne adını verdiği tiyatroyu açtı. Tiyatronun açılışında Müjdat Gezen kendisinde bulunan İsmail Dümbüllü'nün fesini Şevket Çoruh'a devretti.

1989 yılından beri çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı. Bu sanat merkezinden mezun olan sanatçı, adını bir İnternet firmasının reklamında oynadığı "Kokoreççi" tiplemesiyle duyurmuştur.

2006 yılında bu yana Arka Sokaklar adlı dizide oynamaktadır. Kendisi en çok Arka Sokaklar dizisindeki Mesut rolüyle tanınır.

Broadway geçmişinde sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olan Caveman (Mağara Adamı) adlı tiyatro oyununun Türkiye'de sahnelendiği ikinci sezonunda 23 Ekim 2010 tarihinden itibaren rol aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN