Bangarra Dans Tiyatrosu ‘Spirit’ gösterisiyle büyüledi

Bangarra Dans Tiyatrosu ‘Spirit’ gösterisiyle büyüledi

Avustralya ve Torres Islander'in önde gelen çağdaş dans topluluklarından Bangarra Dans Tiyatrosu, ‘Spirit’ isimli ünlü performanslarıyla Zorlu PSM sahneyi büyüledi.

Avustralya ve Torres Islander'in önde gelen çağdaş dans topluluklarından Bangarra Dans Tiyatrosu, ‘Spirit’ isimli ünlü performanslarını sundu.

Zorlu Center PSM'de sahne alan 15 dansçıdan oluşan topluluk, "Hunting and Gathering", "Black/White/Red/Yellow", "Dingo", "Cocoon", "Moth", "The Call" ve "Kinship" isimli gösterileri sergiledi.

40 bin yıllık Aborjin kültürünü çağdaş figürlerle harmanlayan topluluktaki dansçıların tamamı, Aborjin veya Torres Strait Islander soyundan geliyor.

Bugüne kadar 25 ülkede sahne alan ve yüzbinlerce kişiye gösteri sunan Bangarra Dans Tiyatrosu, "Australia in Turkey 2015" etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak sanatseverlerle buluştu.

Sanat direktörlüğü ve koreografisini Stephen Page, kültürel danışmanlığını Djakapurra Munyarryun, kostüm tasarımını ise Jennifer Irwin'in üstlendiği Spirit, yarın akşam ikinci ve son gösteriyle yeniden sahnelenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN