Başarısızlığı kabul edip yola devam etmelisiniz! Koç, boğa, ikizler, kova ve balıklar... İşte 30 Mart 2024 günlük burç yorumu

Başarısızlığı kabul edip yola devam etmelisiniz! Koç, boğa, ikizler, kova ve balıklar... İşte 30 Mart 2024 günlük burç yorumu

Başarısızlık düşüncesine saplanıp kalmış olabilirsiniz. Şu anda işler sizin için iyi gidiyor olsa bile, geçmişinizden gelen ve her düşündüğünüzde size derin bir pişmanlık hissi veren bir başarısızlık var. Bunu kabul etmeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Bunu yapmazsanız, bu duygu sizi engellemeye devam edecektir.

30 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Başarısızlık düşüncesine saplanıp kalmış olabilirsiniz. Şu anda işler sizin için iyi gidiyor olsa bile, geçmişinizden gelen ve her düşündüğünüzde size derin bir pişmanlık hissi veren bir başarısızlık var. Bunu kabul etmeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Bunu yapmazsanız, bu duygu sizi engellemeye devam edecektir. Ancak bunu yaparsanız, bu başarısızlıktan edindiğiniz anlayış ve bilgelik çok olumlu bir şeye dönüşecek ve daha önce sahip olmadığınız bir bilgi zenginliğiyle yolunuza devam edebileceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sürekli gülecek bir şeyler bulmak sizi genç ve mutlu biri yapabilir. Sıkıntılarınızda ve diğer insanlarla yaşadığınız garip deneyimlerde espri bulursanız, hayatın neşeli tarafında kendinize bir yer açmış olursunuz. Bunun o kadar kolay bir şey olmadığını düşünebilirsiniz ama duruma şaşırabilirsiniz. Yaşadığınız zorlu bir deneyimde gerçek anlamda komik bir şey bulamasanız bile, ihtiyaç duyduğunuzda stand-up komedi izlemeyi veya dinlemeyi ya da komik bir filmin keyfini çıkarmayı seçebilirsiniz. Hayatınıza daha fazla mizah katmaya başlayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakında size teklif edilecek bir şey için "varsayılan" tercih olduğunuzu fark edebilirsiniz. Başka bir deyişle, ilk tercih olan kişi müsait değildir veya teklifi reddetmiştir. Ancak bu sizin ikinci derecede olduğunuz anlamına gelmez! Kendinizi son seçenek olarak görmeyin - sizin ne kadar harika olduğunuzu henüz fark etmemiş biri için kendinizi bir şans olarak görün. Ona ilk tercihin siz olmanız gerektiğini kanıtlayın. Size sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunu anladığında değeriniz ortaya çıkacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Açık fikirli kalabilirseniz, tüm dünyanız ve tüm geleceğiniz hiç beklenmedik bir şekilde bir hayalin gerçeğe dönüşmesi ile sonuçlanabilir. Bu konuda şüpheci olabilirsiniz ve bu anlaşılabilir bir durum. Aslında bu sizin için çok zor bir şey olabilir çünkü doğal olarak kendinizi o kadar koruyorsunuz ki bazen dünyada sizin için var olan iyiliklerden şüphe duyuyorsunuz. Yine de deneyin. Yine de buna inanın. Yine de kendinizi buna adayın - en azından sizin için muhteşem bir şeylerin gerçekleştiğini görecek kadar uzun bir süre.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Şu anda profesyonel veya iş hayatınızda bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Ne istediğinizden emin değilseniz, bu dönemeç oldukça korkutucu olabilir. Ancak aynı zamanda çok heyecan verici bir yer de olabilir. Yapmanız gereken seçimler var ve yönünüzü belirleme gücü sizin elinizde. Bir sonraki adımınızın kararsızlık ya da korku nedeniyle zayıflamasına izin vermeyin. Bir sonraki adımınızı, sizi henüz gerçek olmayan ama olabilecek cennet gibi bir yere götürecek güçlü bir adım haline getirin. İkinci adımınızın ne olacağından tam olarak emin olmasanız bile, o ilk adımı güven ve inançla atın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hayatınız siz farkına bile varmadan "hız sabitleyici" moduna geçmiş olabilir. İşler yolunda gittiği ve son zamanlarda pek fazla zorlukla karşılaşmadığınız için bu durumu sürdürüyor olabilirsiniz. Bir kalıba girmiş olabilirsiniz. Hız sabitleyicili bir araba kullanıyor olsaydınız, nereye gittiğinizi unutacak kadar rahat bir duruma kolayca kayabilirdiniz. Bugün, ne istediğinizi ve istediğinizi elde etmek için ne gibi değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünmeye başlamalısınız. Hâlâ doğru yönde ilerlediğinizden emin olmak için arada bir kendinizi sarsmanız iyi olacaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün "şeffaf" olmak sizin için son derece önemli olacak. Görev veya parayla ilgili bir girişimde size katılması için birini ikna etmek isteyebilirsiniz. Belki de olabileceklerin muhteşem bir resmini çizerken, zorlayıcı veya güç olabileceğini bildiğiniz bazı şeyleri dışarıda bırakıyorsunuz. Bu kişiyi ikna ettiğinizde ve o da potansiyeli gördüğünde mutlu olacağını düşünebilirsiniz. Ancak bunun tam tersi de doğru olabilir. Sadece önemli noktaları değil, tüm gerçeği açık ve doğrudan söyleyin. Bu şekilde doğru ortağı bulacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Umduğunuz gibi gitmeyen tüm günleri "baştan alabilseniz" harika olmaz mıydı? Böylece hata yaptığınızda, zamanınızı boşa harcadığınızda ya da bir hedefi kaçırdığınızda bir şansınız daha olurdu. Şu anda şu veya bu nedenle bir şeyi kaçırmış gibi hissediyor olabilirsiniz ve içiniz pişmanlıklarla ve "keşkelerle" dolu olabilir. Bu son derece gereksiz. Hayat size her gün ikinci bir şans verir - bu şansı kullanmak sizin elinizdedir. Eğer bir şeyi kaçırdıysanız ya da bir hata yaptıysanız, tekrar deneyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Böylesi dinamik ve güçlü bir enerjiye sahip olduğunuz için, yardıma ihtiyaç duyduklarında size başvuran pek çok insan var. Sizin tavsiyenizi istiyorlar. Yardımınızı istiyorlar. Hatta bazen onlara ne yapmaları gerektiğini söylemenizi istiyorlar. Bu tür istekler size enerji verirken, çok fazlası da oldukça yorucu olabilir. Hayır demeyi biliyorsunuz ama bazen egonuz da işin içine giriyor ve herkes için her şey olma şöhretinizi lekelemek istemiyorsunuz. Bugün, bir başkasına evet demeden önce elinizde olanların bir muhasebesini yapın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yakında önünüze çıkacak bir fırsat ilk bakışta o kadar da harika görünmeyebilir. Aslında, bunu bir fırsat olarak bile görmeyebilirsiniz çünkü büyük bir karışıklık gibi görünebilir. Ancak yüzeyin altına bakabilirseniz ve işin karmaşık yönüyle başa çıkabilecek bilgi ve deneyime sahip olduğunuzu fark edebilirseniz, pırlanta gibi bir fırsat bulacak ve onu parlatacak becerilere sahip olacaksınız. En azından bunu düşünmeden öylece çekip gitmeyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün çitin diğer tarafındaki çimenler gözünüze daha yeşil görünebilir ve belki de öyledir. Ama eğer öyleyse, bunun nedeni metaforik komşunuzun bunun için çok çaba sarf etmiş olmasıdır. Hayatınızın bir şekilde daha iyi olmadığından yakınıyor olabilirsiniz. Belki de bir başkasının başarısını kıskanıyorsunuz, onun adına mutlu olsanız bile. Bunu bir düşünün: Kendi başarınız için ne kadar zaman ve çaba harcadınız? İstediğiniz her şeye sahip olabilirsiniz, ancak önce ne istediğinizi bulmalı ve sonra bunu gerçekleştirmeye başlamalısınız. Kolay olmayabilir, ancak gerçekçi hedefleriniz varsa, kesinlikle mümkündür. Buna başlamak için uygun bir zaman.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Nankör bir insan olduğunuzdan değil ama son zamanlarda minnettarlığınızı pek ifade edemiyor olabilirsiniz. Bir şeylerin oluş şekline, hatta hayatınızın gidişatına kızgın olabilirsiniz. Kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz. Gerçekten istediğiniz hayata sahip olma konusunda çok geç kaldığınızı düşünebilirsiniz. Bu şekilde düşünmeyi bırakın. Minnettar olacağınız bir şeyler her zaman vardır. Bugün, yaşadığınız hatalar ve zorluklar arasında bile bunu arayın. Düşüncelerinizi değiştirdiğinizde, minnettar olacağınız çok daha fazla şeye sahip olacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN