Burak Sağyaşar hakkında şaşırtan açıklama

Burak Sağyaşar hakkında şaşırtan açıklama

Mustafa Sağyaşar, kardeşinin torunu olan Burak Sağyaşar’ın oyunculukta yeteneksiz olduğu için yapımcılığa yöneldiğini iddiasında bulundu.

Aşık Veysel'in, ölüm yıldönümünde Zara ve Serkan Çağrı konseriyle anıldığı Cemal Reşit Rey'deki etkinliği ön sıradan izleyen Türk Sanat Müziği'nin duayeni Mustafa Sağyaşar, akrabası olan Burak Sağyaşar'la ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Burak Sağyaşar'ın torunu olmadığını ifade eden usta sanatçı, "Burak benim kardeşimin torunu. Benim de Burak adında 15 yaşında torunum var. Burak akrabam ama benim torunum değil" dedi.

"BURAK'TAN STAR OLMAZ"

"Burak Sağyaşar'ın oyuncu ve yapımcı kimliğini beğeniyor musunuz?" sorusuna Mustafa Sağyaşar "Birkaç tane projede oyunculuk denemeleri yaptı ama beceremedi. Oyunculukta star olamadı. Burak'ta o yetenek olmadığı için yapımcılığa geçti. Annesi de TRT'de yapımcılık yapıyordu. O da annesinin yolundan gitti" dedi.

"DÜĞÜNE GİTMEDİM"

Yeni Yüzyıl'ın haberine göre, Burak Sağyaşar'ın eşi Hatice Şendil'le de tanışmadığını belirten Sağyaşar "Biz uzun yıllardır konuşmuyoruz. Özel bir sebepten dolayı konuşmuyoruz. Düğününe de gitmedim. Davet etseydi de gitmezdim" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN