Camdaki Kız'ın 'Hayri'si kim? Kimin canlandırdığı ortaya çıktı!

Camdaki Kız'ın 'Hayri'si kim? Kimin canlandırdığı ortaya çıktı!

2. sezonuyla hızı bir giriş yaparak reytinglerde üst sıralara çıkan Camdaki Kız, izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Camdaki Kız'da Hayri karakterini kimin canlandıracağı izleyiciler tarafından merak konusu olmuştu. Bir türlü yüzü gösterilmeyen Hayri'nin kim olduğu ortaya çıktı.

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız, başladığı günden bu yana izleyici tarafından büyük ilgiyle izleniyor.

Camdaki Kız'ın sezon finalinde ilk kez ortaya çıkan Hayri karakteri izleyicilerde büyük merak uyandırmıştı. Dizide Hayri karakterini çeşitli isimlerin canlandıracağı konuşulmuş, fakat konu bir türlü netlik kazanmamıştı.

wwwwfghhgg.jpg

Yeni sezonun başlamasıyla bir türlü yüzü gösterilemeyen Hayri karakteri 12. bölümde ortaya çıkıyor.

wwfghfggjdfh.jpg

Dizinin yayınlanan 2. fragmanında Hayri karakterini Cihangir Ceyhan'ın hayat verdiği ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN