Canlı yayında büyük kavga! İki ünlü sunucu birbirine girdi. Öyle bir şey söylediler ki... 'Anca otur sen izle'

Canlı yayında büyük kavga! İki ünlü sunucu birbirine girdi. Öyle bir şey söylediler ki... 'Anca otur sen izle'

Magazin dünyası bu kavga ile çalkanıyor. Beraber program sunan Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik canlı yayında birbirlerine girdiler. İkili arasında tansiyon bir anda yükselirken dedikleri laflar izleyicileri şok içinde bıraktı. Öyle bir şey söylediler ki... Duyanlardın ağzı açık kaldı. İşte ikili arasında geçen diyalog.

Söylemezsem Olmaz programını beraber sunan Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik canlı yayında kavga etti. İkili arasında geçen diyalog ise izleyicileri şaşkına çevirdi. Kimse ne olduğunu anlayamadı, bir anda ortalık kaosa dönüştü.

CANLI YAYINDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz hakkında konuşan ikili bir anda tansiyonu yükseltti. "Biz burada Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'yı konuşurken Hasan Can nereden çıktı?" diyen Sarıoğlu'na Çevik, adeta ateş püskürdü.

Çevik, "Hande sen ne yapmaya çalışıyorsun? Sen şimdi neye alındın?" diyen Yağmur Çevik, Hande Sarıoğlu'na bağırarak, her zaman bu tavrı sergilediğini söyledi.

yeni-proje-2024-04-24t114430-646.jpg

İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALDI: ANCA OTUR SEN İZLE!

Konunun Hasan Can'a gelmesinin ne alakası olduğunu sorgulayan Sarıoğlu ise alınganlık yaptığını söyledi.

Çevik'in "Magazin bilmiyorsun bırak. Magazin içinde magazin yapılır. Biraz magazin izle sen. Magazin bilmiyorum de bırak Arto ile ben konuşayım" sözlerine ise Sarıoğlu şu yanıtı verdi:

"Kahveni iç. Neden sinirleniyorsun, kahveni iç." diyerek elindeki fincanı Yağmur Çevik'e gösteren Hande Sarıoğlu, "Sensin sensin. En çok sensin. " dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN