Çekimleri Türkiye’de yapılan ‘Osmanlı Subayı’ filmi vizyon için gün sayıyor

Çekimleri Türkiye’de yapılan ‘Osmanlı Subayı’ filmi vizyon için gün sayıyor

Çekimleri Türkiye’nin çeşitli illerinde de yapılan ‘The Ottoman Lieutenant’ filmin ilk görüntüleri yayınlandı. Bir aşk hikayesinin anlatıldığı, 2017 yılının ilk aylarında gösterime girecek yapımda, ünlü oyuncular Ben Kingsley ve Josh Hartnett’in yanı sıra Haluk Bilginer ile Selçuk Yöntem de rol alıyor.

Y Production ve Eastern Sunrise Films adlı Türk ve ABD’li yapımcıların gerçekleştirdikleri büyük ölçekli Hollywood prodüksiyonu ‘The Ottoman Lieutenant’ (Osmanlı Subayı) adlı filmin gösterime girmesine sayılı günler kaldı. Fragmanı yayınlanan film, aralık ayında ABD’de limitli bir gösterim sonrasında ve 2017’nin ilk çeyreğinde ABD başta olmak üzere tüm dünyada vizyona girecek.

Filmin konusu Birinci Dünya Savaşı sırasında Doğu Anadolu’da, Van’da geçiyor. Hera Hilmar’ın canlandırdığı ABD’li bir hemşire ile bir görevlinin aşk hikayesinin anlatıldığı filmde diğer başrollerde, Oscar ödüllü Ben Kingsley; ‘Kara Şahin Düştü’ ve ‘Pearl Harbor’ filmlerindeki performansıyla hafızlara kazınan Josh Hartnett; ‘Game of Thrones’ dizisinde Daario Naharis karakteriyle tanınan Michiel Huisman var. Osmanlı subayı İsmail’i Huisman canlandıracak. Filmde ‘Halil Bey’ olarak Haluk Bilginer ve ‘Melih Paşa’ rolünde ilk defa bir Hollywood filminde rol alan Selçuk Yöntem’i izleyeceğiz.

Çekimleri Avrupa’nın en büyük platolarından biri olan Prag-Barrandov Stüdyoları’nda ve Türkiye’nin çeşitli illerinde yapılan filmde 650 kişilik bir teknik kadro ve bin kişinin üzerinde figüran ekibi görev aldı. Filmin Oscar adaylığı için de şansı olduğu belirtiliyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN