Erkin Hadimoğlu’nun eşi Ayşe Çınar, ilk albümü ‘Deniz Gibi Sev’ ile müzikseverlerle buluştu

Erkin Hadimoğlu’nun eşi Ayşe Çınar, ilk albümü ‘Deniz Gibi Sev’ ile müzikseverlerle buluştu

Türk müziği yepyeni bir ses kazandı... Yeni Türkü’nün üyesi Erkin Hadimoğlu’nun eşi Ayşe Çınar, ilk albümü ‘Deniz Gibi Sev’ ile müzikseverlerle buluştu. Eşinin kendisine bir şarkı hediye ettiğini belirten Çınar, ünlü İspanyol şarkıcı Monica Molina’nın ‘A Paso Lanto’ şarkısını ise Türkçe seslendirdi.

[Karar]
IŞIL ÇALIŞKAN

Türk pop müziği yepyeni bir sesle tanışıyor... Ayşe Çınar, Latin ve Akdeniz esintileriyle dolu şarkılarının yer aldığı ‘Deniz Gibi Sev’ ile müzik piyasasına girdi. Ünlü müzik grubu Yeni Türkü’nün üyesi Erkin Hadimoğlu’nun eşi olan Çınar, albümünde de eş kontenjanından da faydalandı. Hadimoğlu’nun albümünde toplam 11 şarkı yer alıyor. Albümün dikkat çekici kısmı ise Çınar’ın ünlü İspanyol şarkıcı Monica Molina’nun sevilen şarkısı ‘A Paso Lanto’yu ‘Kalbimin Çaresi’ adıyla Türkçe seslendirmesi. İki yıl önce Molina ile aynı sahneyi paylaşan Çınar “Monica’nın bendeki yeri çok ayrı. Sanatına ve parçalarına çok değer veriyor” diyor.

KALBİMİN KAPILARINI AÇTI

Çınar, albüme adını veren ‘Deniz Gibi Sev’ şarkısının kendisine eşi Erkin Hadimoğlu’ndan bir hediye olduğunu söylüyor: “Bir gün sana bir sürprizim var diye beni stüdyoya götürüp şarkıyı dinletti. Ona karşı yelkenlerimin tamamen indiği, kapılarımın açıldığı nokta. Bendeki yeri bambaşka olan bu şarkı bizi çok iyi anlatıyor. O nedenle ilk albümde bu duygusallığı vermek istedim.” Çınar, albümde bestesini eşiyle yaptıkları ‘Paramparça’ adlı şarkıyı da söylediğini belirterek “Bu, annemin ölümü üzerine yazılmış annemin hayatını anlatan bir parça. Bu şarkıyı canlı okuyamıyorum. Çok etkileniyorum” diye konuşuyor. Albümündeki parçalarla insanların yanında oturup hem eğlendiren hem de dertlerine ortak olan bir algı yaratmak istediğini belirten Çınar’ın beklentisi şu yönde: “Biri beni dinlerken rahatsız olmasın istiyorum. İnsanı yormayan, mutlu eden bir ses tonuyla şarkı söyleyerek kendimi daha iyi hissediyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN